Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Разбрах, че съм избран преди две седмици. Имах разговор

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Разбрах, че съм избран преди две седмици. Имах разговор
Коментари Харесай

Пламен Николов: Не се страхувам от компромати, всичко съм правил по правилата

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Разбрах, че съм определен преди две седмици. Имах диалог с господин Слави Трифонов и стана ясно, че това е един добър вид за Има Такъв Народ, сред нас има построено доверие. Ние се познаваме от над 3 години - още от времето на кастингите за политици след референдума. " - стартира първото си изявление след връчването на мандата новият кандидат-премиер Пламен Николов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

 

" Останалото беше в областта на догатките. Какво се е въртяло в медийното пространство е друга тематика. В прочут смисъл е минус, че не ме познават хората, тъй като нямат директен взор върху моята кариера, не познават метода, по който работя, само че е преимущество, тъй като страната не е имала министър председател като мен до в този момент - човек от бизнес средите, с филантропично обучение и бизнес опит, аз съм една допустима амалгама сред двете неща. Не сме имали такава констелация в нашия политически живот. 

Аз съм към момента единствено претендент и още работя като управител на " Финис " в Европа - компания за плувни продукти. Ако се наложи и се гласоподава този кабинет, ще взема решение по какъв начин да продължа. " - добави гостът. 

Имате ли нещо от вашето корпоративно минало, което да извадят против вас както за Асен Василев - попита го водещият: 

" Боя се, че не. Имам над 15 години корпоративен опит, работя в разнообразни сектори у нас и в мултинационален аспект, всичко е ставало по разпоредбите. През последните няколко десетилетия управленците у нас страдат от липса на теоритична подготовка, аз пък я имам. Тя може да ми послужи, аз бързо изучавам. Зад мен стоят сполучливи мултиконтинентални планове, смятам да прелея този бизнес-опит в политиката. Нашата тактика е, че изпълнителната власт е добре сработен мениджърски екип, той ще има и политически функционалности. Нестандартно е, че американска компания ситуира своя офис у нас над 10 години - това е добър триумф, реализиран с цената на огромни старания " - показа се още Николов. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР